Sokkoló, de fényes nappal a belvárosban egy forgalmas kereszteződésben a nők félig pucérra vetkőznek előttem... Extázisba esnek! Lehet-e pusztán a kisugárzás? Vagy annál több?

Valószínűleg ez a felfokozott hatás annak tudható be, hogy az elmúlt hónapokban kezembe került egy KÖNYV, ami új perspektívákat adott.

Mondhatni NAGY HATÁSSAL volt rám. Mintha megvilágosodtam volna a nőkkel, a hódítással és a szerelemmel kapcsolatosan. Minden egyszerre értelmet kapott és összeállt a kép a fejemben!

Ezek után nem meglepő, hogy egy bulvárlap címlapjára is felkerültem, mert riportot készítettek velem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr891522517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gitározás 2013.03.10. 21:00:15

A társkeresés. Vannak emberek akiknek lételeme a párkapcsolat, vannak akik nem győzik maguktól távol tartani a mély kötelékeket, és persze az a mesebeli fél %-a a világnak, akik képesek egészséges ,kiegyensúlyozott viszonyban élni egy másik emberrel.
Sajnos az alap hozzáálásunkat meghatározza anyuci-apuci cicaharca, amin túlépni súlyos tízezrek ára egy megbízható pszichológusnál, fájdalom, így sem mindig garantált a siker. Nem is tudom hány éjszakát sírtuk végig a barátnőimmel "a miért mindig a legcsalfább/ legalkoholistább / legcsirkefogóbb don juannal - pua.hu ver az isten ???Ugyanez a fiúpajtásaimmal. A rosszhír az hogy, igaziból mi vagyunk a hülyék, nem vesszük észre, hogy nem vagyunk képesek túllépni saját magunk önsorsrontó démonjain, keressük a küzdést az elérhetetlenért. MERT! általában kishitűek, önbizalomhiányosak és szeretethiányosak vagyunk és csak azt a szeretet fogadjuk el, amiről azt hisszük, hogy megérdemeljük!
süti beállítások módosítása